Rejestr zmian
Szczegóły informacji
Zapytanie ofertowe 15/2014
Status: rozstrzygnięty
Tryb: nieograniczony
Rodzaj zamówienia: Dostawy
Zamawiający: Ośrodek Pomocy Społecznej
Finansowanie: Środki Europejskiego Funduszu Społecznego
Nr UZP: nie dotyczy
Termin składania ofert / wniosków: 2014-09-01 10:30:00
Ogłoszono dnia: 2014-08-19 przez Renata Gorczyca
Treść:
Stare Kurowo, dn.19.08.2014r.
ZAPYTANIE OFERTOWE NR 15/2014
w ramach projektu pt ,,Program aktywności społeczno-zawodowej klientów Ośrodka Pomocy Społecznej w Starym Kurowie – kontynuacja 2” Poddziałanie 7.1.1 ,,Rozwój i upowszechnianie aktywnej integracji przez ośrodki pomocy społecznej w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego.
1. Nazwa i adres Zamawiającego
Ośrodek Pomocy Społecznej, ul. Kościuszki 77/4, 66-540 Stare Kurowo
2. Opis przedmiotu zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest złożenie oferty na zakup artykułów spożywczych do przeprowadzenia treningu kulinarnego, wg poniższego wykazu:
|
|
---|---|
Zestaw produktów I
|
sałata lodowa,
ser feta,
oliwki,
pomidory 2 szt.,
ogórek zielony,
papryka czerwona,
cebula czerwona,
olej 1l,
pieprz,
sól,
sos Knorr grecki do sałatek.
bulion (3 kostki bulion drobiowy Winiary),
włoszczyzna,
3 świeże brokuły,
1 kg ziemniaków,
natka pietruszki,
śmietanka 150 ml 30%,
maga,
filet z kurczaka 1kg.,
bułka tarta 0,5 kg.,
ogórki konserwowe słoik,
ser żółty 30 dag.,
wykałaczki 1 op.,
ziemniaki 1 kg.,
koperek świeży,
przyprawa do kurczaka złocista Kamis.
marchew 1kg.,
kapusta pekińska 1 szt.,
majonez winiary,
mąka,
cukier,
jaja 10 szt.
proszek do pieczenia,
soda oczyszczona,
orzechy włoskie mielone 1 opakowanie
jabłka winne 1 kg
|
Zestaw produktów II
|
makrela wędzona szt.,
keczup pudliszki 300 ml,
bułka paryska szt.
buraki czerwone 1 kg.,
czosnek 1 gówka,
majeranek,
ziele angielskie,
liść laurowy,
kwasek cytrynowy,
kostki rosołowe Winiary opakowanie.,
wegeta opakowanie,
pieczarki 1 kg.,
cebula 1kg.,
mąka luksusowa 1 kg.,
mleko 1 l. 3,2%,
śmietanka kremówka Łaciata 36% 0,5l.,
cukier puder 1 kg.,
owoce (maliny 250 g i borówka amerykańska 250 g.)
rurki waflowe opakowanie
|
Zestaw produktów III
|
papryka czerwona 1kg.,
pomidory 1 kg.,
cebula czerwona 1kg.,
fasola czerwona konserwowa 1 puszka,
chilli 1 szt.,
porcja rosołowa 1kg,
ogórki kiszone tarte 300g.,
mięso mielone wieprzowo - wołowe 1 kg.,
bułki czerstwe 2 szt.,
śmietana 12%
margaryna Kasia 1 szt.,
|
Zestaw produktów IV
|
szczypiorek 1 pęczek,
rzodkiewka, pęczek,
kukurydza Bonduelle 1 puszka,
sos sałatkowy Knorr koperkowy,
ser żólty z dziurami 1 kg
ryż Sonko 1 op.
jogurt naturalny 1 opakowanie,
owoce sezonowe 1 kg. (np. truskawki, maliny, borówki)
|
Zestaw produktów V
|
kalafior świeży 1 szt.,
groszek zielony 200g.,
brukselka 300g.,
fasola szparagowa 200g.,
filet ryby np. Tołpyga 6 szt.,
frytki mrożone do piekarnika 2 kg.,
marchewka z groszkiem mrożona 1 op.,
masło 1 kostka,
powidła z czarnej porzeczki 150 g.,
serwetki podwójne 5 opakowań w różnych kolorach,
świeczki (do uzgodnienia) 15 szt.,
cytryna 1 kg.,
kawa M-K Kaffe 250 1 opakowanie,
herbata 50 szt. Lipton,
woda niegazowana mineralna
|
3. Oferta powinna zawierać:
1. Proponowaną cenę brutto za zestaw produktów wg wykazu w pkt. 2 zapytania ofertowego.
4. Opis sposobu przygotowania oferty:
1. oferta może być złożona w formie pisemnej, elektronicznej lub faksowej
5. Kryteria oceny ofert:
1. Zamawiający oceni i porówna jedynie te oferty, które nie zostaną odrzucone przez Zamawiającego.
2. Oferty zostaną ocenione przez Zamawiającego w oparciu o następujące kryteria:
- Cena ofertowa – 100 %
6. Warunki dodatkowe
1. Zamawiający zastrzega możliwość zmiany warunków na każdym etapie postępowania.
2. Zamawiający zastrzega możliwość unieważnienia postępowania bez podania przyczyn unieważnienia.
3. Zamawiający zastrzega możliwość żądania uzupełnienia dokumentów bądź ich wyjaśnienia, o ile nie narusza to warunków konkurencji pomiędzy oferentami.
7. Osoba uprawniona do porozumiewania się z Wykonawcami
Osobą upoważnioną przez Zamawiającego do kontaktowania się z Wykonawcami jest Renata Gorczyca – koordynator projektu tel. 95-781-95-81
8. Miejsce, termin i sposób złożenia oferty
Ofertę należy złożyć w nieprzekraczalnym terminie do 01.09.2014 r. do godz. 10:30 na adres : Ośrodek Pomocy Społecznej ul. Kościuszki 77/4, 66-540 Stare Kurowo z dopiskiem na kopercie- zapytanie ofertowe Nr 15/2014, fax: 95-781-95-82, e-mail: opskurowo@interia.pl
Kierownik Ośrodka Pomocy Stare Kurowo
(-) Wioletta Zakrzewska-Jarmuszkiewicz