ˆ

Rejestr zmian

Szczegóły informacji

Zapytanie ofertowe 15/2014

Status: rozstrzygnięty

Tryb: nieograniczony

Rodzaj zamówienia: Dostawy

Zamawiający: Ośrodek Pomocy Społecznej

Finansowanie: Środki Europejskiego Funduszu Społecznego

Nr UZP: nie dotyczy

Termin składania ofert / wniosków: 2014-09-01 10:30:00

Ogłoszono dnia: 2014-08-19 przez Renata Gorczyca

Treść:

 
                                                                                                                                         Stare Kurowo, dn.19.08.2014r.
 
 
                                                           ZAPYTANIE OFERTOWE NR 15/2014        
 w ramach projektu pt ,,Program aktywności społeczno-zawodowej klientów Ośrodka Pomocy Społecznej w Starym Kurowie – kontynuacja 2” Poddziałanie 7.1.1 ,,Rozwój i upowszechnianie aktywnej integracji przez ośrodki pomocy społecznej w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego.
 
1. Nazwa i adres Zamawiającego
Ośrodek Pomocy Społecznej, ul. Kościuszki 77/4, 66-540 Stare Kurowo
 
2. Opis przedmiotu zamówienia
Przedmiotem zamówienia  jest  złożenie oferty na zakup artykułów spożywczych do przeprowadzenia treningu kulinarnego, wg poniższego wykazu:
 
 
 
Zestaw produktów I
sałata lodowa,
ser feta,
oliwki,
pomidory 2 szt.,
 ogórek zielony,
papryka czerwona,
cebula czerwona,
olej 1l,
pieprz,
sól,
sos Knorr grecki do sałatek.
bulion (3 kostki bulion drobiowy Winiary),
włoszczyzna,
3 świeże brokuły,
1 kg ziemniaków,
natka pietruszki,
śmietanka 150 ml 30%,
maga,
 filet z kurczaka 1kg.,
bułka tarta 0,5 kg.,
 ogórki konserwowe słoik,
ser żółty 30 dag.,
 wykałaczki 1 op.,
ziemniaki 1 kg.,
koperek świeży,
przyprawa do kurczaka złocista Kamis.
marchew 1kg.,
kapusta pekińska 1 szt.,
majonez winiary,
 mąka,
 cukier,
jaja 10 szt.
 proszek do pieczenia,
soda oczyszczona,
 orzechy włoskie mielone 1 opakowanie
 jabłka winne 1 kg
Zestaw produktów II
 makrela wędzona  szt.,
 keczup pudliszki 300 ml,
 bułka paryska  szt.
buraki czerwone 1 kg.,
 czosnek 1 gówka,
majeranek,
 ziele angielskie,
liść laurowy,
kwasek cytrynowy,
 kostki rosołowe Winiary  opakowanie.,
wegeta opakowanie,
pieczarki 1 kg.,
cebula 1kg.,
mąka luksusowa 1 kg.,
mleko 1 l. 3,2%,
 śmietanka kremówka Łaciata 36% 0,5l.,
cukier puder 1 kg.,
 owoce (maliny 250 g i borówka amerykańska 250 g.)
rurki waflowe opakowanie
Zestaw produktów III
 papryka czerwona 1kg.,
 pomidory 1 kg.,
cebula czerwona 1kg.,
 fasola czerwona konserwowa 1 puszka,
 chilli 1 szt.,
porcja rosołowa 1kg,
ogórki kiszone tarte 300g.,
 mięso mielone wieprzowo - wołowe 1 kg.,
bułki czerstwe 2 szt.,
 śmietana 12%
 margaryna Kasia 1 szt.,
 
Zestaw produktów IV
 szczypiorek 1 pęczek,
 rzodkiewka, pęczek,
kukurydza Bonduelle 1 puszka,
sos sałatkowy Knorr koperkowy,
 ser żólty z dziurami 1 kg
 ryż Sonko 1 op.
 jogurt naturalny 1 opakowanie,
 owoce sezonowe 1 kg. (np. truskawki, maliny, borówki)
 
Zestaw produktów V
 kalafior świeży 1 szt.,
 groszek zielony 200g.,
brukselka 300g.,
 fasola szparagowa 200g.,
 filet ryby np. Tołpyga 6 szt.,
frytki mrożone do piekarnika 2 kg.,
 marchewka z groszkiem mrożona 1 op.,
masło 1 kostka,
 powidła z czarnej porzeczki  150 g.,
serwetki podwójne 5 opakowań w różnych kolorach,
świeczki (do uzgodnienia) 15 szt.,
cytryna 1 kg.,
kawa M-K Kaffe 250 1 opakowanie,
herbata 50 szt. Lipton,
woda niegazowana mineralna
 
3. Oferta powinna zawierać:
1. Proponowaną cenę brutto za zestaw produktów wg wykazu w pkt. 2 zapytania ofertowego.
4. Opis sposobu przygotowania oferty:
1. oferta może być złożona w formie pisemnej, elektronicznej lub faksowej
 
5. Kryteria oceny ofert:
1. Zamawiający oceni i porówna  jedynie te oferty, które nie zostaną odrzucone przez Zamawiającego.
2. Oferty zostaną ocenione przez Zamawiającego w oparciu o następujące kryteria:
  • Cena ofertowa – 100 %
 
6. Warunki dodatkowe
1. Zamawiający zastrzega możliwość zmiany warunków na każdym etapie postępowania.
2. Zamawiający  zastrzega możliwość unieważnienia postępowania bez podania przyczyn unieważnienia.
3. Zamawiający zastrzega możliwość żądania uzupełnienia dokumentów bądź ich wyjaśnienia, o ile nie narusza to warunków konkurencji pomiędzy oferentami.
 
7. Osoba uprawniona do porozumiewania się z Wykonawcami
Osobą upoważnioną przez Zamawiającego do kontaktowania się z Wykonawcami jest Renata Gorczyca – koordynator projektu tel. 95-781-95-81
 
8. Miejsce, termin i sposób złożenia oferty
Ofertę należy złożyć w nieprzekraczalnym terminie do  01.09.2014 r. do godz. 10:30 na adres : Ośrodek Pomocy Społecznej ul. Kościuszki 77/4, 66-540 Stare Kurowo z dopiskiem na kopercie- zapytanie ofertowe Nr 15/2014, fax: 95-781-95-82, e-mail: opskurowo@interia.pl
                                                                                                                       Kierownik Ośrodka Pomocy Stare Kurowo
                                                                                                                       (-) Wioletta Zakrzewska-Jarmuszkiewicz
 
 

Załączniki