ˆ
Zmiana wielkości treści
Zmiana kontrastu serwisu
WyłączWłącz skróty klawiatury
Zmień interlinię
Przejdź do strony głównej

Biuletyn Informacji Publicznej

Urzędu Gminy Stare Kurowo
  • Logo Biuletynu Informacji Publicznej
  • Godło Rzeczpospolitej Polskiej
ˆ

Rejestr zmian

Pobierz dane XML Zamówienie publiczne: ZAPYTANIE OFERTOWE NR 12/2012 w ramach projektu pt ,,Program aktywności społeczno-zawodowej klientów Ośrodka Pomocy Społecznej w Starym Kurowie” Poddziałanie 7.1.1 ,,Rozwój i upowszechnianie aktywnej integracji przez ośrodki pomocy społecznej w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego.Drukuj informację Zamówienie publiczne: ZAPYTANIE OFERTOWE NR 12/2012 w ramach projektu pt ,,Program aktywności społeczno-zawodowej klientów Ośrodka Pomocy Społecznej w Starym Kurowie” Poddziałanie 7.1.1 ,,Rozwój i upowszechnianie aktywnej integracji przez ośrodki pomocy społecznej w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego.

Szczegóły informacji

ZAPYTANIE OFERTOWE NR 12/2012 w ramach projektu pt ,,Program aktywności społeczno-zawodowej klientów Ośrodka Pomocy Społecznej w Starym Kurowie” Poddziałanie 7.1.1 ,,Rozwój i upowszechnianie aktywnej integracji przez ośrodki pomocy społecznej w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego.

Niniejszy dokument jest wersją archiwalną.

Status: w toku

Tryb: nieograniczony

Rodzaj zamówienia: Usługi

Zamawiający: Ośrodek Pomocy Społecznej

Finansowanie: Środki Europejskiego Funduszu Społecznego

Nr UZP: Zapytanie ofertowe Nr 12/2012

Termin składania ofert / wniosków: 2012-07-16 10:30:00

Ogłoszono dnia: 2012-07-02 przez Monika Popek

Treść:

Przedmiotem zamówienia  jest przeprowadzenie zajęć z zakresu: trening kulinarny. Zajęcia mają wykształcić u uczestników projektu:
-umiejętności przygotowania urozmaiconych, codziennych posiłków,
-umiejętność estetycznego podania posiłku i dekoracji potraw oraz stołu,
-umiejętność organizacji bezpiecznej i higienicznej pracy w kuchni

Załączniki

« powrót do poprzedniej strony